Tickets

Tickets voor Fiesta Campestra 2019 zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.eventsquare.co of in ons lokaal verkooppunt. Koop je tickets enkel via deze officiële kanalen om ticketfraude te voorkomen.


Tarieven


In voorverkoop

  • vrijdag 9 augustus: 7 euro (*)

  • zaterdag 10 augustus: 7 euro (*)

  • zondag 11 augustus: 12 euro (*)


Aan de kassa

  • vrijdag 9 augustus: 8 euro

  • zaterdag 10 augustus: 8 euro

  • zondag 11 augustus: 15 euro

Een festivalticket geeft recht op toegang tot het terrein van Fiesta Campestra op vrijdag 9 augustus, zaterdag 10 augustus of zondag 11 augustus 2019. Kinderen t.e.m. 12 jaar én vergezeld door hun ouders hoeven geen toegangsticket te betalen.

Festivalbezoekers die op vrijdag of zaterdag enkel iets willen eten, zonder achteraf met de andere aanwezigen mee te feesten, krijgen gratis toegang vanaf 19u. Je betaalt het toegangsgeld aan de ingang, maar je ontvangt hetzelfde bedrag terug bij het verlaten van het festivalterrein vóór 21u30 en mits afgifte van je polsbandje.

Check zeker ook onze algemene voorwaarden voor meer info.


Ticketbalie

Wil je liever niet online bestellen? Geen zorgen, je kan je bestelling ook doorgeven in ons lokaal verkooppunt. Je betaalt het gewenste aantal tickets ter plekke en contant, en wij bestellen de tickets in jouw plaats.

Kantoor Dirk Van der Haegen
Hoogstraat 30
9260 Schellebelle
T. 0474 89 21 48


Openingstijden

maandag van 14u tot 16u30
woensdag van 19u tot 20u
donderdag van 19u tot 20u30
vrijdag van 10u tot 12u
dinsdag, zaterdag en zondag gesloten

Fiesta Campestra — 2017 (foto: Ilja Vladimirovitsj)

Fiesta Campestra — 2017 (foto: Ilja Vladimirovitsj)

Veelgestelde vragen


Waar koop ik mijn ticket?

Tickets zijn doorlopend verkrijgbaar in onze online ticketshop. Surf naar onze bestelpagina en volg de instructies op het scherm. De persoonlijke gegevens die je tijdens dit bestelproces invoert, worden niet gebruikt of verkocht voor commerciële doeleinden. Tijdens je online bestelling word je mogelijk omgeleid naar de website van je bank om je betaling te bevestigen. Dit is volstrekt normaal.


Hoe moet ik mijn ticket betalen?

Je kan je ticket online betalen met internetbankieren van ING, KBC/CBC, AXA, BNP Paribas Fortis en Belfius. Je kan ook je betaling uitvoeren met Bancontact/Mister Cash, Payconiq, Maestro, VISA, MasterCard, iDEAL, PayPal of Bitcoins. Aangekochte tickets moeten onmiddellijk en met behulp van een Digipass online worden afgerekend. Overschrijvingen zijn dus niet mogelijk.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn ticket?

Je toegangsticket wordt meteen na je betaling verstuurd naar het e-mailadres dat je tijdens je online bestelling hebt opgegeven. Raadpleeg de orderbevestiging in je mailbox en open het bijgevoegde pdf-bestand met Adobe Reader. Je kan dit programma gratis downloaden en installeren via de website van Adobe.


Ik heb een probleem met mijn bestelling. Wat nu?

In het helpcentrum van EventSquare krijg je een antwoord op de meest gestelde vragen over het online bestellen van tickets bij onze ticketpartner. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk via support@eventsquare.co of bel +32 (0) 13 52 10 21. Zij proberen je vraag of probleem zo snel mogelijk te behandelen.


Mag ik mijn ticket doorverkopen?

Tickets zijn niet persoonsgebonden. Je kan je ticket dus gewoon overdragen aan iemand anders, zonder de tussenkomst van Fiesta Campestra. De naam op het ticket hoeft hierbij niet te worden gewijzigd. Wel verleent een ticket slechts éénmaal toegang tot het festivalterrein. Kan je niet komen of heb je een ticket teveel? Bied je ticket dan opnieuw te koop aan op onze officiële Facebookpagina.


Kan ik mijn bestelling later nog annuleren?

Neen, een aangekocht ticket wordt nooit omgeruild of terugbetaald.

(*) Dit bedrag is inclusief btw, service- en transactiefees wanneer je een ticket via EventSquare bestelt. Een transactiekost van 3% (berekend op het totaal te betalen bedrag van één bestelling, ongeacht het aantal tickets of de keuze van je betaalmethode) en een servicekost van 0,99 euro (berekend per betaald ticket) worden rechtstreeks door de organisatie vergoed.