Programma


Het festival

Fiesta Campestra is een fenomenaal openluchtfestijn dat jaarlijks zo'n 2.500 feestvierders uit verschillende regio's aantrekt. Het Schellebelse dorpsplein wordt daarbij omgetoverd tot een Italiaanse feestweide en maakt zich klaar voor drie dagen lang ongezien entertainment.

Fiesta Campestre — wat vertaald "landelijk feest" betekent — brengt jeugd en ouderlingen samen en laat ons toe de nodige financiële middelen te verwerven voor het bekostigen van andere evenementen in onze gemeente. Het festival is een organisatie van Vzw OKA Schellebelle, in samenwerking met Jeugdhuis Yoka, zaalvoetbalclub LVB Schellebelle en het gemeentebestuur van Schellebelle.


Wanneer

Fiesta Campestra 2019 gaat door op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus. Het festivalterrein opent de deuren op vrijdagavond om 19u00 en sluit op zondagavond om 23u30.

Fiesta Campestra — 2017 (foto: Ilja Vladimirovitsj)

Fiesta Campestra — 2017 (foto: Ilja Vladimirovitsj)

Iedereen is welkom

Er is geen minimum of maximum leeftijd: iedereen is welkom op Fiesta Campestra. Wel heeft elke aanwezige ouder dan 12 jaar een geldig festivalticket nodig. Er worden geen kortingen of speciale tarieven toegekend.


In de kijker

Fiesta Campestra wordt 40 jaar, en dat kunnen we niet zomaar onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom zorgt de organisatie op zondag 11 augustus 2019 voor een extra knaller van formaat. Lees er alles over in dit artikel en koop je tickets via onze ticketpagina.

Updates en organisatorische afspraken in verband met ons programma vind je terug op de officiële evenementpagina van het festival.