Bereikbaarheid


Locatie

Fiesta Campestra 2019 vindt plaats in het hart van onze gemeente: het dorpsplein van Schellebelle. Het terrein is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen.

Dorpsplein Schellebelle
Dorp 0
9260 Schellebelle / Wichelen
Belgium

Bereken snel je route via Google Maps.


Met de fiets

Kom je met de fiets? Dat horen we graag! Gezond én goed voor het milieu. Indien je met de fiets komt, kan je gratis parkeren op en in de buurt van het dorpsplein van Schellebelle.

Fiesta Campestra — 2017 (foto: Ilja Vladimirovitsj)

Fiesta Campestra — 2017 (foto: Ilja Vladimirovitsj)

Met het openbaar vervoer

Het centrum van Schellebelle is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het dorpsplein situeert zich op slechts 1,5 km wandelafstand vanuit het station van Schellebelle. Meer info vind je op www.nmbs.be.

Ben je geen treinfan en geef je liever de voorkeur aan De Lijn? Dat kan ook. Je vindt alle informatie op www.delijn.be.


Met de wagen

Als je echt niet anders kunt, kan je ook nog met de auto komen. Het dorpsplein van Schellebelle ligt op amper een kwartier van de E40 vanaf de afrit in Wetteren.

Parkeergelegenheid rondom het centrum is mogelijk maar slechts beperkt. Je kan je gratis parkeren op en in de buurt van het dorpsplein.

Hoe geraak je er?
Op de E40 neem je de afrit Wetteren. Volg de N42 tot aan het kruispunt. Rijd hier rechtdoor en kom zo uit op de N417, die vervolgens uitmondt op de N416. Sla dan net over de spoorwegbrug rechts af en blijf telkens dezelfde baan volgen (N416). Je komt automatisch uit op het dorpsplein van Schellebelle. Aan je rechterkant vind je de toegang tot het festivalterrein van Fiesta Campestra.

Blijf altijd en overal up to date via www.wegenenverkeer.be.