Een feest dat je hart verwarmt.

In augustus wordt het dorpsplein van Schellebelle twee dagen lang omgetoverd tot een Italiaanse feestweide voor onze jaarlijkse Fiesta Campestra. Een fenomenaal openluchtfestijn dat telkens opnieuw zo'n 3.000 feestvierders aantrekt.

Onze huisdj's geven het beste van zichzelf in een schitterende discoshow en 's avonds kan men zich opwarmen aan een groots kampvuur.

  Fiesta Campestra  — 2015 (foto: Atmosphere Photos)

Fiesta Campestra — 2015 (foto: Atmosphere Photos)

De houten dansvloer wordt omringd door talrijke kraampjes waar men zich kan vergenoegen aan heel wat lekkers: reuze saté's, worsten op houtskool gebakken, spaghetti à volonté en kaasschotels met stokbrood.

Om de hitte wat in toom te houden, kan men zich te goed doen aan zuiderse cocktails, Gin Tonic, een goed glas wijn of een heerlijk gekoeld vat gerstenat.

Fiesta Campestra - wat "landelijk feest" betekent - brengt jeugd en ouderlingen samen en laat ons toe de nodige financiële middelen te verwerven voor het promoten van andere evenementen in onze gemeente.

Fiesta is een organisatie van OKA Schellebelle, in samenwerking met Jeugdhuis YOKA en het gemeentebestuur van Schellebelle.

Aftermovie Fiesta Campestra — 2013 (credits: Cut the Crab productions)

Praktisch

Alle organisatorische afspraken vind je terug op onze officiële Facebook-pagina.


Tickets

Drukkerij Libro / Davy's Health & Sport Center / Slagerij Maurice & Tom / Supermarkt Smatch / Parochiehuis 't Veer / Jeugdhuis YOKA / Het Krantenbaggetje